Pedicure praktijk  “Eugenie”

Oosteinde 25  l  9431AT  l  Westerbork  l  tel: 0593-333705  l  mob: 06-10695557  l  email: pedicure.eugenie@ziggo.nl

Mail: pedicure.eugenie@ziggo.nl
Home Producten Behandelingen & Tarieven Risicovoeten Specialisaties Contact

Welkom


Welkom op mijn website. Mijn naam is Eugenie Lobers-Vrieling.  

Na het behalen van mijn pedicure diploma ben ik een praktijk aan huis begonnen. Een professioneel ingerichte praktijk op de begane grond en dus ook goed bereikbaar voor mensen die moeilijk ter been zijn.

In april 2014 heb ik de vervolgopleiding tot medisch pedicure met succes afgerond.


Mensen met diabetes, reuma of andere voetproblemen kunnen ook voor een pedicure behandeling bij mij terecht, waardoor een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar meestal mogelijk is. (Let hierbij op uw eigen polisvoorwaarden). Afhankelijk van de ziektekostenverzekering en bij diabetische cliënten, het vastgestelde zorgprofiel, kan de factuur worden gedeclareerd bij de ziektekostenverzekeraar of door mij via een podotherapeut waar ik een contract mee heb gesloten.


Per 1 januari 2015 hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de manier waarop de voetzorg voor mensen met diabetes geregeld is. Ook u kunt hiermee te maken krijgen. Wilt u meer informatie hierover kijk dan onder Vergoedingen  hier wordt u geïnformeerd over de veranderingen en waar u op moet letten.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteit Register voor Pedicures van Procert (KRP). (www.procert.nl) en ben aangesloten bij de Brancheorganisatie Provoet. (www.provoet.nl)

Alle leden worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen, hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld worden.

U hoeft niet alleen met pijnlijke voeten naar de pedicure. Het is ook goed en gezond om uw voeten eens heerlijk te laten verwennen.


Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen, ze moeten een leven lang mee!

Terug